fbpx
Blog

Tip op maandag

Tjd besparen? Graag!

We hebben het allemaal zo gezegd druk. Met werk, social zijn face to face en zo ook online. Als content creator voor social media ben ik niet vies van short cut hier en daar (love @onlypult). Dus als er wat tijd bespaart kan worden COUNT ME IN!

Via Frankwatching krijg ik geregeld tips, tricks en wetenswaardigheden in mijn mailbox. Zo ook vandaag (yay), een e-mail over de social media trends & tips voor de tweede helft van 2019. Dit wilde ik lezen en ik raakte verzeild in een artikel met heel wat informatie. 
Nadat ik het artikel had gefilterd wilde ik deze tip met jullie delen:
short codes voor social media, voor Mac en Windows.

Hoe handig is dit?! Niet meer zo vaak klikken met je muis maar met short codes (snel toetsen) een bericht generenen op Facebook (ALT – M) of een Messenger bericht beantwoorden (ALT – 4).

In de infografics hieronder staan de sneltoetsen voor Mac en Windows. De infografics komen van makeawebsitehub.com, welke zijn gedeeld via Frankwatching.

Ga jij de sneltoetsen net als ik gebruiken en daarmee tijd besparen?

(Klik op onderstaande plaatjes om ze te vergroten)

Wil je alle kanalen zien? Ga dan naar Frankwatching (directe link).

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.