fbpx

Tekstschrijver, inzetbaar in heel Nederland

Herken je dat?

Je bent druk en je business draaiende houden vraagt veel van je.
Afspraken met klanten, calls, de administratie, het verkopen van je product of dienst en dan is er ook nog zoiets als communicatie. 
De social media posts mag je niet vergeten, de advertentietekst staat op de planning en ook de webteksten hebben een opfrisbeurt nodig. 
Waar haal je de tijd, energie en creativiteit vandaan om dit er ‘even bij te doen’?

Jouw website en social media zijn het online visitekaartje van jouw product of dienst.
Een heel belangrijk onderdeel van de totale zichtbaarheid van jouw bedrijf.
Sta jij weleens stil bij de kwaliteit van de teksten (zijn deze seo-proof en goed leesbaar) i.c.m. het beeldmateriaal en de boodschap die je wilt over brengen.
Past het geheel (nog wel goed) bij jou en je bedrijf? En hoe zit het met jouw ranking in Google?

Sta je achter je concurrenten en wil je hoger scoren met pakkende webteksten die de vertaling zijn van jouw boodschap en kernwaarden? Dat kan!
Ik doe een zoekwoordenonderzoek en op basis daarvan schrijf ik de webteksten seo-proof.
Je bent super goed op weg naar een betere vindbaarheid, want je scoort hoger in Google. Maar er is meer…

Wil je meer dan alleen webteksten?

Alles is communicatie; de boodschap, de look and feel van je website, je sociale media kanalen en je advertentie in de lokale krant.
Ik geloof er in dat communicatie wordt gevoed door de vibe die je teweeg wilt brengen en dat is precies waar mijn kracht ligt: ik zorg er voor dat de communicatie-uiting de juiste vibe met zich meedraagt. 

Jouw advertorial ziet er uit als een redactioneel artikel, want het verkopende aspect verpak ik mooi voor je. Het interview wat ik bij je afneem, maak ik tot een weerspiegeling van jouw persoonlijkheid. De webteksten passen zo goed bij jou en je bedrijf dat het lijkt alsof je ze zelf hebt geschreven.

'Ik ben niet voor niets communicatiesupporter; ik support jou! Door samen te werken leren we elkaar kennen en dat is precies waarom mijn teksten bij jou en je bedrijf passen; ik weet wat jouw drijfveren zijn, wat de kwaliteit is van jouw product of dienst en welk doel we samen achternagaan met passende communicatie'

Deze communicatiesupporter levert meer dan alleen online tekst

Wat denk je van een maandelijkse blog vol waardevolle tips en een nieuwbrief die jouw lezer informeert en tot actie aanzet?
Ook dit gaat jou helpen beter te scoren via Google! Om het plaatje compleet te maken is goede zichtbaarheid op sociale media de kers op de taart. 

Jouw volgers willen weten en zien wat je verkoopt. Door de sociale media voor jou te laten werken met duidelijke foto’s, pakkende teksten, een goede bio met link jaar jouw website en de juiste hashtags zorg jij er voor dat je online niet te missen bent.

 

Deze communicatiesupporter helpt je met:

Samenwerking

Ik stel je heel erg graag voor aan het team van eventmanagers met wie ik graag en veel samenwerk tijdens de meest uiteenlopende klussen.

Denk je nu:
YES Eef, I need you!
Bel of app me of laat een bericht achter via mijn contactpagina.
Dan gaan we samen aan de slag om jouw communicatie-uitingen onweerstaanbaar te maken.

Wie gingen je voor?

In mijn werk als freelance tekstschrijver heb ik de kans gekregen samen te werken met enthousiaste ondernemers. Benieuwd wie jou voor zijn gegaan?