fbpx

Klanten

Wie gingen je voor?

In mijn werk als freelance tekstschrijver heb ik de kans gekregen samen te werken met enthousiaste ondernemers. Ik mag ze mijn klanten noemen.
Zij gaan, net als ik, voor kwaliteit in hun werk met een grote dosis passie.
Ben je benieuwd naar wie mijn klanten zijn? Klik op het logo en check hun website.

Huyze de Tulp
Odilia van Huyze de Tulp was mijn allereerste klant. Wij kwamen elkaar tegen bij Business Woman Teylingen. Zij zocht contact met mij omdat ze een aantal webteksten aangepast wilde hebben. Dit heb ik voor haar gedaan. Daarna hebben we nog samengewerkt aan een flyer.
Fit Together
Remko is sporter en hart en nieren. Daar is hij goed in.
Via via kwamen wij in contact omdat hij een advertorial wilde in een lokaal krantje. Dit heb ik voor hem gemaakt. Een jaar later klopte hij weer bij mij aan voor een advertorial en een flyer om zijn diensten te promoten.
W-ij afvalverwerking
Voor Paul heb ik een vacaturetekst gemaakt. Hij zocht een administratief medewerker die lekker vlot, gepassioneerd is en het wij-gevoel heeft.

PION Projectondersteuning
Jeroen Guldemond was bezig met de website van PION projectbegeleiding en hij wilde iemand die de teksten onder de loep nam en redigeerde. Een fijne samenwerking met een mooi eindresultaat.

Josée van Schuppen
Josée van Schuppn is een kunstenares vanaf haar tenen tot haar kruin. Voor haar LinkedIn zocht ze passende woorden. Samen vonden we de perfecte combinatie. Daarnaast heb ik haar advies gegeven over haar Instagrampagina.
Tortu
Hoogwaardige kwaliteit, daar staat Tortu voor.
Op hoog.design.nl vind je Tortu als exclusieve aanbieder van geweldige badkamermeubels, accessoires en een totale beleving. Om deze boodschap te verwoorden ben ik langs geweest en heb ik een mooi stuk tekst geschreven om Tortu de waarde mee te geven die het verdient.
Romijn Kappers
Voor Romijn Kappers onderhoud ik de social media; Facebook en Instagram. Ik creeër de content op basis van de foto’s die vanuit de salon naar mij toe komen.
Incidenteel maak ik een vacaturetekst en doe ik de online promotie.
Moments for Hair
Voor Moments for Hair onderhoud ik de Facebookpagina. De kapsters sturen mij foto’s en ik creeër de content die online komt. Incidenteel maak ik een vacaturetekst en doe ik de online promotie.
Noordman Wijnimport
Langeveld wijn en relatiegeschenken
Met Langeveld wijnen werk ik samen om het Wacky Wine Festival en het X-mas Festival zichtbaar te maken op Facebook en Instagram. Ik creeër de content in samenspraak met de opdrachtgever.
X-mas Festival
Wacky Wine Festival
Stichting Sick and Sex
Voor de stichting Sick and Sex ben ik verantwoordelijk voor de website en social media (Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn).
Ik houd de website bij met nieuwsberichten, ondersteun ik de artsen met de teksten en draag ik nieuwe ideeën aan.
Entertainment Agency

Benieuwd naar wat we voor elkaar kunnen betekenen?
Let’s Communikeet!