fbpx
Blog

Ik ben jouw penvriendin

Krijg jij de juiste toon niet te pakken in je teksten? Vind je schrijven juist niet leuk, ben je er niet goed in of heb je er geen tijd voor?
Ik ben jouw penvriendin.

Je kent het vast wel; even snel die social media post in elkaar draaien, het blog moet nog geschreven worden en oh ja, de webteksten moeten ook nog aangepast worden. En dat moet allemaal tussen de bedrijven door, want als ondernemer heb je het al druk genoeg met jouw core business.

Zie jij er als een BERG tegenop om in de pen te klimmen? No worries!

Als freelance tekstschrijver draai ik mijn pen niet om voor een stukje tekst. Of het nu gaat om webteksten, social media posts of een vacaturetekst. Ik denk met je mee. We kijken samen waar de wensen liggen, ik werk dit uit en kom met een tekst die bij jou en je bedrijf past. Scheelt jou een hoop tijd en frustratie en ik krijg geen genoeg van met tekst bezig zijn.

Waarom moeilijk doen als het makkelijk(er) kan…?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.