fbpx
Blog

Geen Brug(ge) te ver

Geen Brug(ge) te ver…

Nee, geen brug te ver. Hoewel Brugge toch een soort ver rijden is. Althans, in mijn beleving is het heel dichtbij, maar 2,5 uur sturen klinkt niet per se als ‘dichtbij’. Keulen daarentegen klinkt ‘ver’ en dat is dan maar 3 uur rijden…. Hoe je jezelf voor de gek kunt houden.

We gaan een paar dagen op weg om even te ontspannen. En dan is nou precies die ‘brug te ver’: ontspannen. Als freelance tekstschrijver neem je je werk bewust en onbewust met je mee.

Door drukte met werk merk ik dat ik het allemaal moeilijk los kan laten. Twee nieuwsbrieven, een advertorial die af moet en redigeren van webteksten komt ook om de hoek kijken. Vergeet daarnaast alle social media niet, administratie en mijn eigen website.

Gelukkig heb ik een planner (een hele gave en praktische van Vormgevoel) waarin ik alles per week bijhoud. Dit geeft iets van rust want niet alles moet nu.

Voor nog een stukje meer rust neem ik mijn laptop mee. Deal gesloten dat ik één uur per dag wat werk en meer niet (ahumm). Faire deal lijkt mij, als je weggaat om te ontspannen en werk even moet parkeren.
Ik werk tenslotte ook om deze leuke dingen te kunnen doen en te ontspannen.

Hopelijk slaat Brugge voor mij een brug die niet te ver is 😉
(en leer ik loslaten en onstpannen)

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.