fbpx

Freelance tekstschrijver

Als creatieve freelance tekstschrijver zorg ik er voor dat jouw (web)tekst, en dus boodschap, overkomt zoals jij wilt. Dat de teksten prettig te lezen zijn is daar onderdeel van.
Ik weet de doelgroep aan te spreken, te inspireren of te enthousiasmeren met de juiste tone of voice. Creativiteit is daar wat mij betreft een essentieel bij en mag niet ontbreken. Dit geldt ook voor social media content die ik zo schrijf dat het onderscheidend is en opvalt.

Je kunt mij inzetten als copywriter, content creator, schrijfster van artikelen/nieuwsbrieven of als maker van een advertorial (de opmaak daarvan laat ik overigens aan de experts over, ieder zo zijn vak).

Communikeet is jouw freelance tekstschrijver

Mijn interesse ligt bij lifestyle, sport, gezonde voeding, muziek en festivals en dat maakt mij breed inzetbaar. Ligt jouw vraag niet direct in lijn met mijn interesse maar spreekt mijn schrijfstijl je aan? Let’s Communikeet om te kijken of we bij elkaar passen. Dan bespreken we jouw wensen telefonisch of face to face. Zijn we een match? Leuk! Dan ga ik voor je aan de slag.


Hoe ga ik te werk?

Na ons contact werk ik mijn aantekeningen uit en ontvang je mijn offerte. Na jouw akkoord hierop werk ik de opdracht uit en stuur ik je mijn eerste opzet. Met jouw feedback pas ik aan waar nodig. Yes! Dit is precies geworden zoals bedoeld. Jij blij, ik blij! Klaar! Na het leveren van het eindproduct evalueren we samen.

Zoek je iemand die jou kan helpen de boodschap te verwoorden zoals jij dat wilt? Iemand die een creatieve post online tovert of een catchy vacaturetekst maakt? Communikeet regelt het voor je!

Naast mijn passie voor het schrijven, zit organiseren van events in mijn bloed. Sta je op het punt een event te organiseren en kan je hulp gebruiken? Ook als eventmanager ben ik jouw partner!

Benieuwd naar wat we voor elkaar kunnen betekenen?
Let’s Communikeet!

freelance tekstschrijver Communikeet

Communikeet vind je als freelance tekstschrijver in Sassenheim. Daarnaast ben ik werkzaam in Lisse, Voorhout, Katwijk, Noordwijk, Warmond, Leiden, Oegstgeest, Teylingen/Bollenstreek. Kom je ergens anders vandaan en heb je een opdracht die we telefonisch of per e-mail met elkaar af kunnen, dan ben ik ook jouw freelance tekstschrijver.

Neem contact met me op voor de mogelijkheden.
Let’s Communikeet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.