fbpx

Eventmanager met passie voor duurzaamheid

Een jubileum of een congres voor 500 (internationale) gasten, een verjaardag of personeelsuitje, een bedrijfsfeest- of opening. 
Dit zijn allemaal events die aandacht nodig hebben en ook echt verdienen. 
Groot of klein, events kosten tijd en inspanning. Tijdens de dagelijkse werkzaamheden zijn dit typische taken die blijven liggen. 
Het komt er tenslotte ‘even bij’. 

Hoe ga je dit oplossen?

Events met de puntjes op de I

Met mijn organisatorische achtergrond ben ik een gepassioneerde hands-on eventmanager die doorgaat tot het kleinste detail is geregeld, en is vastgelegd in het draaiboek natuurlijk. Met mijn kennis en netwerk, onstopbare energie en oog voor details zorg ik er voor dat jouw event succesvol verloopt en het doel wat je voor jouw event voor ogen hebt wordt behaald.

Wat voor event het ook is, ik regel het voor je. Hoe saai het ook klinkt: van A tot Z dus. Is jouw event echt groot, dan schakel ik mijn team van eventsmanagers in. Met deze dames heb ik al diverse events georganiseerd: van een groot event in Amsterdam voor een internationale partij tot beursdeelnames in Europa.

Op deze manier ontzorg ik jou en maak jij je alleen druk over wat je aantrekt, welke klanten en relaties je wilt spreken en met welke champagne je het succesvolle event gaat vieren. Het event is geslaagd als jouw doelen zijn behaald en het gevoel wat moest spreken dat ook deed. De grootste indruk maak je tenslotte door de bezoeker te raken met gevoel.

De juiste Vibe op jouw event!

Een event is een beleving

Sommige events spelen echt in op de beleving van de bezoeker. Anno 2021 gebeurt dit steeds meer online door hybride events of events die volledig online.
De dynamiek verandert langzaam.

Toch geloof ik heel erg in een offline beleving, real life. Mocht dit niet mogelijk zijn dan zijn er natuurlijk legio ideeën om jouw online bezoeker toch de gewenste beleving mee te geven en te blijven prikkelen. Denk maar eens aan een kaartje op de deurmat, een lunchbox met daarin een gepersonaliseerde kaart of een eigen key voor verschillende workshops.

Communikeet is meer dan events

Gek op events organiseren, that’s me. Daarnaast ben ik ook gek op schrijven. Ik bedoel dan het schrijven van jouw (seo proof) webteksten, social media berichten, nieuwsbrieven of blogs. Ook voor de uitwerking van een interview naar artikel of advertorial ben je bij mij in Sassenheim aan het juiste adres.

Kom jij niet altijd uit je woorden als je ze op papier moet zetten? Ik wel en ik vertel je er graag face to face meer over. Uiteraard vind je op mijn website ook de informatie over mijn schrijfkunsten als communicatiesupporter

Samenwerking

Ik stel je heel erg graag voor aan het team van eventmanagers met wie ik graag en veel samenwerk tijdens de meest uiteenlopende klussen.

Denk je nu:
YES Eef, mijn event kan jouw sparkling touch wel gebruiken? 
Bel of app me of laat een bericht achter via mijn contactpagina. 
Dan ga ik voor je aan de slag om jouw event op een duurzame manier te organiseren.

Wie gingen je voor?

In mijn werk als freelance tekstschrijver heb ik de kans gekregen samen te werken met enthousiaste ondernemers. Benieuwd wie jou voor zijn gegaan?