fbpx

Eva van der Kwast
Jouw tekstschrijver en eventmanager

Als paardenmeisje schreef ik geregeld in mijn dagboek. Dagdromend en schrijvend over mijn carrière als dé nieuwe Anky. Toch koos ik een heel ander pad en dat bracht mij waar ik nu ben en sta: trotse ondernemer als tekstschrijver en eventmanager in mijn eigen bedrijf Communikeet.

Vroeger wilde ik makelaar worden, later hr-manager en op een blauwe maandag was ik ook nog ingeschreven aan de Universiteit Leiden. Toch bracht dit alles me niet wat ik wilde en koos ik ervoor om te gaan werken. Tijdens mijn werk heb ik een communicatieopleiding gedaan bij SRM in Amsterdam. Een waardevolle tijd en de prikkel die ik nodig had om voorzichtig te kiezen voor het ondernemerschap, naast mijn vaste baan.

Is het gevoel van beide kanten goed? 

Let’s go for it together!

Na een aantal jaar naast elkaar twee banen hebben besloot ik in december 2019 om mijn baan op te zeggen. Na in zes maanden twee keer te zijn aangedragen, met de job in the pocket, werd het me allemaal te veel. Letterlijk en figuurlijk.

Tijd om van de duikplank te springen en te kiezen voor Communikeet. In februari 2020 was het zover en kon ik mijzelf zzp’er noemen. Mijn creativiteit ging soms gepaard met onzekerheid, maar elke dag leerde ik dat ik het kon. Ik hoefde niet bang te zijn en ik mocht gaan groeien. En dat is precies wat ik nu doe.

Groeien als persoon en als ondernemer gaan hand in hand, en dat is best een leuke wandeling zo met elkaar. Ik blijf mezelf uitdagen, volg trainingen en cursussen en ik ontdek waar en van welke klant ik echt blij word. De kern komt steeds dichterbij.

Samenwerken met mij als tekstschrijver of eventmanager

Ik geloof dat mijn klanten bewust voor mij kiezen als tekstschrijver wanneer ze hun webteksten willen laten schrijven of goede social media posts nodig hebben. Door mond-tot-mond-reclame weten potentiële klanten mij te vinden en zijn we 9 van de 10 keer een match!

Ik ga voor de vibe die zorgt dat wij een echte connectie hebben.
Je kunt deze samenwerking bijna een (tijdelijke) vriendschap noemen. Ik leer jou en je bedrijf kennen zodat ik alle ins and outs weet die van belang zijn voor een goede tekst of een geslaagd event.

Geen tijd voor de nieuwsbrief of advertentie? Hik je aan tegen het plannen van je socials, de maandelijkse nieuwsbrief of een blog? En geeft het idee van een event organiseren je nu al een ongemakkelijk gevoel? Dat snap ik want jouw focus ligt totaal ergens anders. Ik word juist blij van teksten schrijven en events organiseren.

‘Totally Eva’

Als je me wat beter wilt leren kennen plan ik graag een (online) belafspraak met je in. Kom je uit de buurt dan meet ik je graag in een gezellig koffietentje. Uiteraard kan ik je nu ook al wat over mezelf vertellen.

Eva dus, met als tweede naam Simone. Gek op dieren, sinds een aantal jaar eet ik vegan en probeer ik het vegan aspect ook op andere delen van mijn leven te implementeren. Ik woon al mijn hele leven in Teylingen, ik ga graag weekendjes weg, spendeer mijn kostbare vrije tijd met vriendinnen/familie (of even alleen), krachttraining is mijn uitlaatklep en knuffels van mijn furry baby Maine Coon Syd sla ik nooit af.

Vrije tijd (heb jij waarschijnlijk net zo weinig als ik, als rasondernemer) is voor mij lekker buiten in de natuur, de drukte van de stad of lekker lazy in een restaurant. Gek op festivals, dansen, vrijheid en creativiteit. In the box is niet zo mijn ding, dus liever daarbuiten. Altijd in voor gezelligheid (al dan niet met mijn favoriete drankje, een Gin Tonic), open voor samenwerking en een dag niet geleerd is een dag niet geleefd – dat geldt overigens ook voor lachen. Voor echte diepgang: ik ben een manifesting generator, so be careful.

Ik hoop je snel in het echt kennis te laten maken met mijn persoonlijkheid! Kan je niet wachten? Stuur dan gelijk een e-mail, bel me op 06-51 88 58 81 of maak gebruik van het contactformulier op mijn website.