fbpx

Dit ben ik

Iets over jezelf schrijven vind ik het moeilijkste wat er is. Let’s give it a try.

Eva van der Kwast, een sportieveling met ambities. Het heeft even geduurd om er achter te komen waar mijn ambities liggen, maar ik weet wat ik wil: mijn eigen bedrijf als eventmanager en freelance tekstschrijver.
De perfecte combi.


Voor Communikeet

Een paardenmeisje, dat was ik. Omdat ik niet wist wat ik wilde (oké, een opleiding in de paarden wilde ik echt niet), kwam ik terecht bij Schoevers Opleidingen. Hier heb ik twee éénjarige opleidingen gedaan; directiesecretaresse & management assistent en office management: communicatie & internationaal. Hierna ben ik aan de slag gegaan als secretaresse en heb ik onder andere gewerkt bij Heerema Marine Contractors en op een afdeling binnen het LUMC.

Ik werkte sinds 2012 in het LUMC als organisator nascholing. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor de organisatie van nascholingen. Organiseren is mijn passie. Ik kwam er gaande weg achter waar ik écht blij van word en waar ik energie van krijg: evenementen organiseren en werken in de communicatie. Het idee om voor mezelf te beginnen was er toen nog niet.
Door uitbreiding van mijn takenpakket kwam ik er achter wat ik leuk vind: content schrijven voor de website, Facebook en Instagram onderhouden, promotiemateriaal ontwikkelen, het meedenken over flyers en posters en het organiseren van de jaarlijkse open avond.
Om tot deze combinatie van taken te komen heb ik in april 2016 bij SRM in Amsterdam de opleiding Communicatiemedewerker/Junior adviseur met een positief resultaat afgerond.
Een mooie kans om mijn kennis en vaardigheden uit te breiden en zeker te weten dat ik meer wilde. Ik was geprikkeld door iedereen die ik had ontmoet en alles in mij zei dat ik in actie moest ondernemen. De ondernemer in mij werd langzaam wakker uit een hele diepe slaap. Gaandeweg ontstond het idee voor Communikeet. In augustus 2016 was dit zo ver! Een heel gaaf moment als je bij de KvK je onderneming registreert!

Toekomst

Mijn doel is sindskort gewijzigd. Ik wilde meer zelfstandig ondernemer zijn. Op 6 febrauri 2020 was dit zover! Mijn contract in het LUMC was klaar. Vanaf dat moment is het Communikeet voor en na.
Een heel fijn gevoel om alleen daarmee bezig te mogen zijn. Mogen, want niet iedereen kan zeggen dat ‘ie doet wat ‘ie leuk vindt. Ik voel me een gezegend mens en ga er dan ook alles uit halen. Ik wil mijn klanten blij maken en mezelf kneiter trots! Ondanks dat ik soms wat onzeker ben, ga ik uitdagingen juist aan om terug te kunnen kijken en te denken: YES! I nailed it en ik kan dit!

Mijn toekomstdromen zijn groot en daar horen doelen bij. Ik heb er een aantal gesteld, waaronder met Corry van Ginhoven (Miss Supportive). Wij voelen elkaar goed aan en hebben een visie die een goede match is.
Met Work That Card, de echte zakelijke offline verrassing voor in de brievenbus, werken wij al samen. Het doel om dit groter te maken is er.

Ik geloof er in dat je moet doen waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Uitproberen wat dat is hoort daarbij en dat is leuk. Ontdek, leer en geniet. Zorg dat je in je kracht staat, met als resultaat een goede dosis positieve energie. Omring je met mensen die net zo’n drive hebben als jij, waar je energie van krijgt, die jou jezelf laten zijn en kritisch zijn. In je eentje kom je er, maar met de hulp van anderen maak je dit proces een waardevol leermoment waarmee jij anderen weer kunt supporten.

Met mijn drive en kennis ondersteun ik jou als ondernemer. Samen zorgen we er voor dat jij je tijd kunt besteden aan waar jij goed in bent én waar jouw passie ligt. De ideale situatie als je het mij vraagt.


Als ik niet aan het werk ben

Ik breng graag tijd door met vrienden en familie, en ik sta graag in de keuken. Koken en bakken van gezonde voeding is mijn andere passie. Vegan en verantwoord, lekker en voedzaam. Het uitgangspunt is voeding die goed is voor body, mind en daarbij onze aarde.
Bezig zijn met voeding prikkelt, naast mijn smaakpapillen, ook mijn creativiteit. Experimenteren vind ik leuk, zeker als het lukt.

Stilzitten, letterlijk en figuurlijk, is niet aan mij besteed. Sporten is een vast onderdeel in mijn routine. Het geeft rust in alle drukte en daardoor juist ontspanning. Het mooie is dat juist dan de beste ideeën omhoog komen.
Daarnaast knuffel ik ter ontspanning heel graag met mijn lieve Maine Coon kat Syd.

Zelfbewustzijn is ook een groot onderdeel van mijn leven. Naarmate je ouder wordt, ga je op een andere manier naar jezelf, je leven en de invulling daarvan kijken.
Hierbij heb ik inspiratie gekregen van Colette Cosijn.
Colette is mindsetcoach en geeft je handvaten om te bereiken wat jij wilt! Heel waardevol als je op een kruispunt in je leven staat. Benieuwd naar Colette en haar diensten? Kijk eens op haar site: www.colettecosijn.nl.

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?
Let’s Communikeet!